Navigasjon

Brukere online

· Gjester online: 1

· Medlemmer online: 0

· Antall medlemmer: 58
· Siste medlem: LA5JK

UTC TID

LOKAL TID

BESØKENDE NÅ

BESØK, KART

Logg inn

Brukernavn

PassordGlemt passordet?
Få nytt ved å klikke her.

Finnsenderen.no oppdatert med nye tjenester

Nyheter

Kilde: npt.no

 

Post- og teletilsynet (PT) lanserer en oppdatert versjon av tjenesten www.finnsenderen.no. Tjenesten inneholder nå også oversikt over kringkastingssendere (Radio og TV) over hele Norge. I tillegg kan man søke opp ledige frekvenser for trådløse mikrofoner, og dette regner PT med at blir en populær tjeneste i kulturlivet.

 

Les hele artikkelen hos npt.no

NRRL HF CUP klar til take-off!

Nyheter

Kilde: NRRL.no

 

NRRL har gleden av å invitere sine medlemmer til NRRL HF Cup. Dette fordi vi ønsker å oppmuntre til mer aktivitet og bruk av radioen.
NRRL Cup bygger på en testdeltagelse fra alle HF tester for det aktuelle kalenderåret, så her er det muligheter for gode resultater selv om man ikke har anledning til å delta i hele tester eller i alle tester.

 

For hele artikkelen se NRRL sine sider, NRRL HF CUP klar til take-off!

FRISTER FOR INNEVERING AV SAKER TIL GENERALFORSAMLING OG MANAGER RAPPORTER

Bilder i hovedmappe: bker.jpeg

29. februar 2012 er det igjen tid for Generalforsamling.

 

Fristen for innlevering av saker er 31. desember.

Dette må sendes styret skriftlig.

 

Det samme gjelder fristen for å levere manager rapporter, den er også 31. desember.

 

Dette sendes pr epost til post@la2d.no 

En reise i arktiske strøk av LA1ZDA Odd

Gruppemøte

Her finner du en reiseskildring fra LA1ZDA Odd sin fantastiske tur til arktiske strøk. KLIKK HER

RPO

Nyheter

For RPO interreserte, kan du nå på en enkel måte bestille mottaker og eventuelt riktig bekledning, om du ønsker å utvide radio hobbyen med noe som også skaper fysisk aktivitet. For en tid tilbake hadde gruppa besøk av Radio orientering Norge, som sørget for god inromasjon om temaet. Du kan bestille mottaker her: MOTTAKER og du kan bestiller riktig bekledning her: BEKLEDNING. Takk for informasjon fra Jon Sletvold, RPO manager.

AO-51 har sluttet å sende.

Sattelitt

Kilde: AMSAT

Det er med tungt hjerte jeg melder at AO-51 har sluttet å sende og svarer ikke på kommandoer. Den siste telemetri data indikerte at den tredje av seks batterier nærmet seg kortsluttning og observasjoner indikerer spenning fra tre celler er utilstrekkelig for å drive UHF-senderen.

Radio Afghanistan på 7200 kHz

Nyheter

Kilde: IARU

DJ9KR skriver: Den 28. november er Afghanistan Nasjonale Radio igjen 7200 kHz. Jeg har hørt de dev 15:30 UTC. De er fremdeles ved 16:20 UTC, også avslutter de 16:30 UTC.

Ny radioamatør!!!

Bilder i hovedmappe: radioamatr.jpgVi gratulerer Trygve Flathen LA4QTA med bestått eksamen, og ønsker han velkommen til en flott hobby, og vi snakkes på lufta.

Britiske radioamatør planlegger PSK31 DXpedition til Burma

DXpedition

The Daily DX rapporterer at Simon Luttrell, HS0ZIB/G6JFY, har fått en "invitasjon" fra embetsmenn i Myanmar Ministry of Post-og teletilsynet og Ministry of Tourism å besøke Bagani Myanmar til å drive en fire dagers PSK31 "micro DXpedition"

NRRL Telefoni- og Fylkestest

Nyheter

Kilde: NRRL

 

Det er tid for ny testsesong i NRRL. Lørdag 19. november starter vi med Telefonitesten, fulgt opp av Fylkestesten den 3. desember.

Siste innspurt med Drammengruppens jubileumskallesignal

Bilder i hovedmappe: 200d_logo.jpgDet nærmer seg slutten på jubileumsåret, og vi oppfordrer medlemmene til å bruke kallesignalet den tiden som er igjen. Ta kontakt med LA6ZFA Ivar eller LA9QNA Robert som koordinerer dette.

 

          Reglene ligger under Artikler -  Diverse artikler i hovedmenyen

 


Generert på: 0.03 sekunder
1,293,359 Unike besøk