Navigasjon

Brukere online

· Gjester online: 1

· Medlemmer online: 0

· Antall medlemmer: 58
· Siste medlem: LA5JK

BESØK, KART

Logg inn

Brukernavn

PassordGlemt passordet?
Få nytt ved å klikke her.

LOKAL TID

UTC TID

BESØKENDE NÅ

Britiske radioamatør planlegger PSK31 DXpedition til Burma

DXpedition

The Daily DX rapporterer at Simon Luttrell, HS0ZIB/G6JFY, har fått en "invitasjon" fra embetsmenn i Myanmar Ministry of Post-og teletilsynet og Ministry of Tourism å besøke Bagani Myanmar til å drive en fire dagers PSK31 "micro DXpedition"

NRRL Telefoni- og Fylkestest

Nyheter

Kilde: NRRL

 

Det er tid for ny testsesong i NRRL. Lørdag 19. november starter vi med Telefonitesten, fulgt opp av Fylkestesten den 3. desember.

Siste innspurt med Drammengruppens jubileumskallesignal

Bilder i hovedmappe: 200d_logo.jpgDet nærmer seg slutten på jubileumsåret, og vi oppfordrer medlemmene til å bruke kallesignalet den tiden som er igjen. Ta kontakt med LA6ZFA Ivar eller LA9QNA Robert som koordinerer dette.

 

          Reglene ligger under Artikler -  Diverse artikler i hovedmenyen

 


GRASROTANDELEN

Bilder i hovedmappe: grasrotandelen.jpgVi oppfordrer alle medlemmene til å støtte LA2D via Grasrotandelen og Norsk Tipping. Vi er registrert som "Drammengruppen av NRRL

IARUMS Region 1 Nyhetsbrev October 2011 er nå tilgjengelig.

Nyheter

IARUMS Region 1 Nyhetsbrev oktober 2011 er nå tilgjengelig! Klikk her for å laste ned!

 

Kilde: IARU

Italienske Radioamatører flomsamband avsluttet.

Nødsamband

HF frekvensene som ble benyttet i forbindelsen med RNRE sitt arbeid i Nord-Vest Italias flomområdet og TRAC sitt arbeid i Tyrkias Jordskjelv området, er nå avsluttet. Frekvensene rundt 3.643, 3.760MHz, 7.045 til 7.060 og 7.092 til 7.095 MHz er frigjort for normal bruk igjen.

 

Kilde: IARU

Stor stemning på årets junkauksjon 9. november

Gruppemøte

Junkauksjonen startet kl 1900 med 26 frammøtte. Det ble fyrt i ovnen og servert kaffe, gløgg og pepperkaker. Kveldens auksjonarius var LA9QDA Ole Jonny og LA4ESA Per hadde oversikt over kveldens junk. Det var også gledelig at det kom amatører på besøk fra andre grupper. Det var god stemning, og endel gjenstander skiftet eier i løpet av kvelden. Vi avsluttet ved 21-tiden, og takker alle som bidro til en hyggelig kveld!

Italienske Radioamatører involvert i flomsamband.

Nødsamband

Etter flom i Liguria og Toscana regioner i Nordvest-Italia i forrige uke som drepte 10 personer, har ytterligere kraftig regn rammet regionen og flere mennesker ble drept i flom.

Free Yagi Antenna Designs for Ham Radio

Antenner

Lyst til å lage din egen yagi antenne? Her er en side som har den del yagi antennedesign.

Det er også en arbeidsbeskrivelse på hvordan du skal lage antennen. Det er også utstrålings diagram for hver enkelt antenne.

Generert på: 0.05 sekunder
1,336,825 Unike besøk