LA8UU Odd ønsker å gi bort

LA8UU Odds mast og beam for 10-15 og 20m.

Galvanisert stålmast: 3 seksjoner a 3 m, samt toppseksjon 1,5 m med feste for rotor, og topprør
Antenne: TH3DX 3 element beam for 10-15 og 20m
Rotor Yaesu G-600RC med kontrollboks

Jeg har i sin tid arvet dette utstyret, så det har ikke kostet meg annet enn arbeidet med montering og vedlikehold. Jeg ønsker å gi det videre til noen som kan tenke seg å bruke det. Antenne og rotor har stått oppe noen år, men fungerer som de skal. Jeg ønsker i første omgang å høre om Drammengruppen, eller noen av medlemmene i Drammengruppen er interessert. Jeg håper styret i tilfelle kan hjelpe til med å formidle en henvendelse til medlemmene. Masta er på rot og må tas ned! Det trengs lift. Hvis ingen er interessert lokalt legger jeg sakene på bruktmarkedet i slutten av mai.
73 LA8UU Odd
Telefon 99 55 02 56