LA8UU Odd ønsket å gi bort mast og antenne

LA8UU Odd har spørsmål om Drammengruppen eller noen i Drammengruppen er interessert i å overta mast og antenne gratis.

LA8UU Odd ønsker å gi bort, og sendte gruppa ei melding:
Galvanisert stålmast: 3 seksjoner a 3 m, samt toppseksjon 1,5 m med feste for rotor, og topprør Antenne: TH3DX 3 element beam for 10-15 og 20m Rotor Yaesu G-600RC med kontrollboks Jeg har i sin tid arvet dette utstyret, så det har ikke kostet meg annet enn arbeidet med montering og vedlikehold. Jeg ønsker å gi det videre til noen som kan tenke seg å bruke det. Antenne og rotor har stått oppe noen år, men fungerer som de skal. Jeg ønsker i første omgang å høre om Drammengruppen, eller noen av medlemmene i Drammengruppen er interessert. Jeg håper styret i tilfelle kan hjelpe til med å formidle en henvendelse til medlemmene. Masta er på rot og må tas ned! Det trengs lift. Hvis ingen er interessert lokalt legger jeg sakene på bruktmarkedet i slutten av mai.
73 LA8UU Odd

Her er dugnadsgjengen i gang med å demontere og ta ned mast og antenne.

Torsdag 17. juni ble masta demontert av en dugnadsgjeng
I dag trommet vi sammen en dugnadsgjeng og demonterte masta til Odd LA8UU. Roger 4GHA organiserte det hele, og skaffet lift. Dugnadsgjengen bestående av Roger-LA4GHA, Hans-LA8IM, Odd-LA8UU, Erik-LA7EIA og Stein Andreas (7EIA’s harmoniske), rakk med hårfin margin å bli ferdige før himmelen åpnet seg og Tor begynte å svinge med hammer’n. Masta blir kjørt opp på gruppelokalet og beamen oppbevart i påvente av litt kjærlig omsorg etter mange år oppe i lufta.
En stor takk til Odd som donerte dette til gruppa.