NRRL får over 820.000 kroner av Gjensidigestiftelsen

LB1RI Joakim, administrativ leder for NRRLs sambandstjeneste, melder:

Nå er det gjort kjent at NRRL får over 820.000 kroner fra Gjensidigestiftelsen.

Gjensidigestiftelsen satte av 54 millioner kroner til Frivillige organisasjoners redningsfaglige forum (FORF), som NRRL er medlem av. Pengene vi har fått skal vi bruke til å utvikle og produsere nye sporingsenheter som vi benytter i redningstjenesten. Med de nyutviklede sporingsenhetene kan vi sikre frivillige mannskaper og hunder som er ute på aksjon med bedre nøyaktighet enn før.

I tillegg til pengene som skal brukes til utvikling av nye sporingsenheter har NRRL fått midler til sårt tiltrengt utstyr og felles øvelser og kompetanseheving hos gruppene våre rundt om i landet, sammen med grupper fra de andre frivillige organisasjonene.

Det er også satt av blant annet 10 millioner til Nødnett-terminaler til FORF-medlemmene, 5 millioner til felles aksjonsstøtteverktøy og 3 millioner til en treårig prosjektlederstilling i FORF. Vi er svært takknemlige for gaven som er gitt fra Gjensidigestiftelsen!