JOTA/JOTI 2021

LA2BBA Jan, NRRLs kontaktperson for radiospeiding, melder:

Hver tredje hele helg i oktober, i år den 16. og 17. oktober, er det den sekstifjerde verdensomspennende Jamboree-On-The-Air, JOTA, som samler mer enn to millioner speidere over hele verden ved amatørradio-stasjoner, for å utveksle speidererfaringer med hverandre. Samtidig kan speiderne også samles bak PCer, og ha kontakt med hverandre via internett, i år den tjuefemte Jamboree-On-The-Internett, JOTI.

Speidergruppene har nå norsk påmelding til årets JOTA og JOTI på web-siden www.jotajoti.no, og har du avtalt med speidergrupper å bistå som radioamatør, er det lurt å minne speiderlederen på at hun eller han må melde speidergruppa på der.

Det er fint om alle stasjoner også melder seg på JOTA-JOTI internasjonalt på web-siden www.jotajoti.info.
På begge disse web-sidene ligger også en hel del informasjon om hvordan man deltar i JOTA og JOTI.

Lykke til med forberedelsene til JOTA og JOTI 2021!