Norsk Hammeeting 2022

Norsk Hammeeting og Gardermogruppen LA2G melder:

Vi ønsker velkommen til Hammeeting – 11. til 13. mars 2022 på Thon Congress Gardermoen.

Vi har åpnet opp bestillingssiden vår på www.hammeeting.no og det meldes allerede om stor pågang. Hotellkapasiteten er god, så her vil vi få plass til alle.

Vi fikk denne uken bekreftet deltakelse fra NRRL, som i større grad enn tidligere vil gjøre seg synlig på Hammeetingen. En egen kampanje med redusert pris på inngang for NRRLs medlemmer er en av flere nyvinninger av året.

Foredrag begynner også å komme på plass. NKOM har meldt seg på med sin time og vi er svært takknemlige for at de nok engang deltar på vårt arrangement. Vi vil publisere flere av godbitene fremover på QST-LA og på vår web-side, så her er det bare å følge med,

Velkommen til en radioaktiv weekend på Gardermoen på senvinteren!