Jule- og nyttårshilsen fra NRRLs president LA3PNA Thomas

nrrl logo

Det er jul, og enda ett år er over.
Året som har gått har vært fylt både av gleder og utfordringer. Korona har gjort det å møtes vanskelig, og det har gått ut over aktiviteter i gruppene. Samtidig har vi lært å møtes på andre måter, enten det er digitalt eller over radio. Til tross for begrensningene har sambandstjenesten bidratt når resten av samfunnet har hatt behov. Vi gjennomførte en digital Hamconvention i forbindelse med NRRLs generalforsamling i april, og tilbakemeldingene fra denne var meget positive. Arbeidet mot myndighetene, både nasjonalt og internasjonalt har også gått fremover.

I det nye året skal vi fortsette å arbeide for amatørradio i Norge. Vi skal sørge for flere medlemsfordeler og ikke minst jobbe for å beholde de frekvensressursene vi har i dag. I tillegg til dette, skal vi være en betydelig bidragsyter til Norsk Hammeeting i mars, vi skal arrangere NRRLs generalforsamling i slutten av april, og noen har hvisket meg i øret om en ny digital Hamconvention i løpet av høsten.

Dette lover godt, og det er mye å se frem til!

God Jul, Godt nytt år!

73 de Thomas LA3PNA