NRRL CUP har 10-års jubileum

nrrl logo

LA0FA, Matthias og LB3RE, Stein Roar melder:

NRRL CUP ER 10 år i år – og nå med oppdaterte regler for 2022

Formålet med NRRL CUP er å oppmuntre Norske radioamatører til deltakelse i internasjonale og nasjonale contester. Organisator for konkurransen er Norsk Radio Relæ Liga, NRRL.

2021 er det tiende året NRRL Cup har vært gjennomført. I skrivende stund er året 2021 ikke forbi og vinnerne for Cup-Året 2021 ikke offisielt kåret.
Også 2021 tegner å bli et rekordår med tanke på deltakelse og antall registrerte QSO.

Fra 2022 har vi innført et mere avansert system med multiplikatorer som skal stimulere for deltakelse i NRRLs tester, herunder også månedstestene og Field Day, NAC 10m contest, SARTG (RTTY Worldwide og New Year) contestene, samt Baltic Scandinavian Activity Contestene.

I tillegg til de eksisterende klasser (individuell, klubb og rookie) introduseres to nye klasser: YL (Young Lady)-klassen og Ungdomsklassen.
Det vil bli generert diplom for nedlasting for deltakere i alle klasser med plassering samt plakett til vinner i hver klasse.

Vi oppfordrer å besøke https://nrrlcup.nrrl.no for å lese de nye reglene, for å laste opp contestlogger og for å delta i NRRL Cup. Husk at diplomene for 2021 automatisk blir tilgjengelig midnatt Nyttårsaften.

Testkomiteen takker for god deltakelse i NRRL Cup i 2021 og ønsker lykke til med Contest og NRRL Cup i 2022.