Norsk Hammeeting 2022

Norsk Hammeeting og Gardermogruppen LA2G melder:

Vi ønsker alle radiointeresserte velkommen til Hammeeting 11. til 13. mars 2022 på Thon Congress på Gardermoen.

Regjeringen meldte torsdag at de nå vurderer konkrete forslag for å kunne lette ytterligere på tiltakene som er lagt på store arrangementer. Dette forventes avklart i løpet av kort tid. Dette er godt nytt for Hammeetingen.
Vi har gjennom bestillingsiden vår på www.hammeeting.no allerede fått mange påmeldinger. Mange har også benyttet seg av tilbudet fra NRRL om rabattert inngangsbillett.

Programmet fylles nå opp med stadig flere spennende foredrag. Vi har nå inne foredrag om «En lettbygd GPS-klokke for shacken», HF seksjonen avholder sin time og vi vil dessuten få et foredrag om det igangsatte arbeidet med midlene som vi vil få fra forskningsrådet. WINLINK vil også få sin del av programmet.

Foredragsfasilitetene på kongressenteret er av en helt annen klasse enn vi har hatt tidligere. Her er det store, ventilerte rom som legger til rette for gode forhold for både foredragsholdere og tilhørere. Konferansesenteret har også en egen konferansevert som vil sørge for lys og lyd til enhver tid.

Her blir det mye å se frem til – velkommen skal du være!