Norsk Hammeeting 2022

nrrl logo

Gardermoengruppen LA2G og Norsk Hammeeting melder:

11. til 13. mars 2022 arrangerer vi Norsk Hammeeting på Thon Congress Gardermoen, i kort vei fra flyplassen. Myndighetene jobber med lettelser i reglene for arrangementer som dette, så vi er optimister på at dette går veien.

Fredag kveld arrangerer vi lisensprøve kl. 18. NKOM kommer og er sensor til prøvene. Påmelding på stedet.

Søndag har vi fått inn to spennende foredrag som du må få med deg. Vi får høre om Ekspedisjonen 3YØJ til Bouvetøya ved LA7GIA Kenneth og LA7THA Rune. I tillegg vil vi få høre om LN8W Conteststasjon i Rakkestad ved LA5KO Roy. Det lønner seg med andre ord å bli til søndag.

Vi minner om at du kan bestille billetter på forhånd på www.hammeeting.no. Her kan det bestilles rabatterte billetter frem til 6. mars.

Vi ønsker velkommen til en radioaktiv helg!