Norsk Hammeeting 2022

Gardermoengruppen LA2G og Norsk Hammeeting melder:

nrrl logo

Hammeetingen nærmer seg – 11.-13. mars braker det løs. Til uken kommer forhåpentligvis myndighetene med ytterligere lettelser i restriksjonene, slik at vi kan arrangere et så åpent arrangement som mulig.

Norsk Hammeetings stasjon LM2G vil også i år være aktiv fra hallen. Du kan sikre deg kallesignalet og vårt eget QSL-kort allerede i dag fra kl. 10.30 på LSB 3660 +/- QRM.
Vi har i år et samarbeid med Roy, LA5KO som vi kjenner fra conteststasjonen LA8W/LN8W i Rakkestad. Vi får under hammeetingen koplet opp Flex-radioer som vil kjøre remote mot monsterantennene i Rakkestad. Vi får også et eget foredrag om dette fredag kveld kl. 18. Søk opp LA8W på Youtube og se mer om den fantastiske stasjonen.

Vi kan også denne gangen introdusere en ny leverandør til hammeetingen. Dette er Sikringsradioen som leverer radiotjenester til både proff og privatmarkedet.

Vi gleder oss til hammeeting om seks uker! I mellomtiden oppfordrer vi til å rydde opp i hyller og skap og finne frem utstyr som du kan selge denne helgen. Husk at du får en meter bordplass inkludert i inngangsbilletten. Du finner mer info på www.hammeeting.no

Vi ønsker velkommen til en radioaktiv helg!