Norsk Hammeeting 2022

nrrl logo

Gardermoengruppen LA2G og Norsk Hammeeting melder:

Nå nærmer det seg Hammeeting: 11. til 13. mars 2022 samles vi på Norsk Hammeeting på Thon Congress Gardermoen.

Myndighetene åpnet langt på vei samfunnet sist uke og det ligger godt til rette for noen fine dager sammen på Gardermoen med radio i fokus. Allerede nå har vi registrert over 50 rombestillinger, men kapasiteten er stor og det er plass til langt flere. Tiden er nå inne for å bestille hotellrom, rabatterte inngangsbilletter med mer. Gjør din bestilling på www.hammeeting.no.

På denne nettsiden finner du også foredragsprogrammet for helgen med over 20 spennende foredrag. Vi vil denne uken spesielt anbefale foredraget til LA7GIA, Kenneth som omhandler ekspedisjonen til Bouvetøya i november.

Du vil finne følgende utstillere i hallen under Hammeetingen: NRRL, Christech, SPTrucking, Sambandsradio.no, Sikringsradioen og Wærp. Vi gleder oss over at vi kan vise frem nye og spennende leverandører.

LA2G og Norsk Hammeeting ønsker alle lyttere hjertelig velkommen til Hammeetingen om litt over en måneds tid!