Norsk Hammeeting 2022

nrrl logo

Gardermoengruppen LA2G og Norsk Hammeeting melder:

Vi ønsker velkommen til Hammeeting 11. til 13. mars på Thon Congress Gardermoen.

Det er gledelig å se at det nå strømmer på med bestillinger. Du kan bestille ditt hotellrom, rabatterte inngangsbilletter med mer på www.hammeeting.no

Vi ser frem til over 20 spennende foredrag. Denne uken vil vi anbefale LA5KO/Roy sitt foredrag om remotekjøring med Flex-radioer. Foredraget følges av en demo av utstyret fra LM2G-shacken i utstillingshallen. Dette skjer allerede på fredag kveld.

Vi minner også om at NRRL vil ha stor aktivitet rundt sin stand i utstillingshallen, med mange spennende aktiviteter. I tillegg kommer leverandører av radioutstyr og ikke minst alle salgsbordene der du kan selge ditt bruktutstyr eller kjøpe med deg en godbit.

LA2G og Norsk Hammeeting vil ønske alle lyttere hjertelig velkommen til Hammeetingen om litt over en måneds tid.