Norsk Hammeeting 2022 – snart frist for rimelige rom og billetter

nrrl logo

Gardermoengruppen LA2G og Norsk Hammeeting melder:

Da har endelig myndighetene fjernet alle forskriftsfestede tiltak mot covid-19. Det betyr at vi nå kan gjennomføre Norsk Hammeeting helt uten restriksjoner, 11. til 13. mars på Thon Congress Gardermoen.

Nå følger en viktig beskjed: Muligheten for å bestille hotellrom både til gunstig pris og med meget gode avbestillingsbetingelser går ut 25. februar. Etter dette er det hotellets variable priser som gjelder. Førstkommende fredag er altså siste frist for hotellrom med rabatt. All bestilling gjør du på www.hammeeting.no

Det er også rabatterte inngangsbilletter å få kjøpt via denne siden. Det vil spare deg for både tid og penger, og gi smidig innsjekking ved ankomst.

Denne gangen vil vi anbefale foredragene til Frekvenskontrollen og NKOM som får hver sin time etter lunsj på lørdagen. Her blir det bare å bunkre opp med gratis kaffe (som du får inkludert i inngangsbilletten) og benke seg i foredragsrommene i Kongresshallen.

Da er det bare å holde seg frisk og gjøre klar for årets Hammeeting, det første på tre år.

Vi ønsker deg velkommen!