Norsk Hammeeting 2022

nrrl logo

Gardermoengruppen LA2G og Norsk Hammeeting melder:

Det nærmer seg Norsk Hammeeting. 11. til 13. mars braker det løs på Thon Congress Gardermoen. Fristen for å bestille rabatterte hotellrom på Thon Oslo Airport er nå passert, men det er fortsatt rom igjen, som da kan bestilles direkte på Thon.no

Det er fortsatt mulighet for å bestille rabatterte inngangsbilletter der du får med 1 meter bordplass per billett til salg av utstyr. Dette gjør du via vår hjemmeside, www.hammeeting.no. Dette tilbudet gjelder kun forhåndsbestilling frem til 6. mars. Etter dette vil det ikke være mulighet til å bestille bordplass for junksalg. Det vil heller ikke være mulighet for å bestille bord ved ankomst/innsjekk i hallen.

På vår hjemmeside kan du også bestille lodd til vårt populære lotteri. Det vil også bli solgt lodd i hallen under hammeetingen. I år er det hele 12 premier og de gjeveste premiene er en mobil DMR radio både fra Hytera og Anytone, en Caltta håndholdt VHF, en Rigexpert antenneanalysator, 100 meter lavtaps coaxkabel og en håndholdt Yaesu VHF/UHF for å nevne noe. Det selges kun 1500 lodd og pris per lodd er ikke mer enn 20 kroner, så her er vinnersjansen stor. Vi takker Zodiak Norge, Christech, Sambandsradio.no, NRRL og Permo som har levert premiene.

LA2G og Norsk Hammeeting ønsker alle hjertelig velkommen til Hammeetingen om to uker!