Norsk Hammeeting 2022

nrrl logo

Gardermoengruppen LA2G og Norsk Hammeeting LM2G melder:

Nå er det under en uke til vi møtes på Norsk Hammeeting 2022 på Gardermoen.

Vi starter opp allerede på fredag kveld med lisensprøver, foredrag og aktiviteter i hallen. Hallen åpner for publikum kl.19, men har du bestilt plass til salg av utstyr så kan du slippe inn litt før for å forberede deg.

Lørdag åpner hallen kl. 0900 med leverandører, en stor NRRL-stand og ny rekord i antall bordmeter med bruktsalg. Samtidig starter vi opp med foredrag i foredragsavdelingen. Vi holder på til kl. 1800 i kongresshallen, og allerede kl. 1930 er vi klare for fest, med to bespisningsalternativer i det store hotellet.

Vi fyller også opp søndagen med aktivitet, både i hallen og to meget spennende foredrag frem til klokken 1300. Du finner foredragsplan og programmet for helgen i sin helhet på våre internettsider – www.hammeeting.no. I dag er siste anledning til å forhåndsbestille rabatterte inngangsbilletter.

LA2G og Norsk Hammeeting ønsker alle hjertelig velkommen til Hammeeting neste helg!