Husk påmeldingsfrist lørdag 9. april til NRRLs generalforsamling 2022

nrrl logo

NRRLs kontor melder:

Lørdag 9. april, kl. 23.59, løper fristen ut for å melde seg på til NRRLs generalforsamling. Husk å melde deg på før fristen løper ut. Det vil ikke være mulig å melde seg på etter denne frist!

NRRLs generalforsamling 2022 er lagt til Quality Hotel Maritim (tidl. Hotell Scandic Maritim), Åsbygata 3, 5528 Haugesund. I tillegg til fysisk oppmøte i Haugesund vil det også være mulig å delta elektronisk via videokonferanseløsning.
Generalforsamlingen avholdes lørdag 30. april 2022 kl. 12.00.

For å kunne avgi stemme eller delta elektronisk på NRRLs generalforsamling, må deltagerne ha tilgang til PC, nettbrett eller smarttelefon, samt tilgang til internett. For å kunne delta på generalforsamlingen, fysisk eller elektronisk, må man først registrere sin påmelding. Dette gjøres via påmeldingsskjemaet som du finner her: https://nrrl.no/generalforsamling/. Her kan også hotellrom enkelt bookes.

Benkeforslag kan sendes via e-post til nrrl@nrrl.no, eller via vanlig post til NRRLs kontor.