Nytt fra NRRLs kontor

nrrl logo

NRRLs kontor melder:

Signert protokoll fra NRRLs generalforsamling 2022 er nå publisert på www.nrrl.no/generalforsamling2022.
Du må være pålogget www.nrrl.no for å få tilgang til protokollen.

Den pågående krigen i Ukraina, med tilhørende sanksjoner mot Russland, gjør at QSL-kort til Russland, Hviterussland og Ukraina ikke kan sendes til disse landenes QSL-byrå. NRRL mottar store mengder QSL-kort som skal sendes ut i verden, men siden vi ikke kan sende kort til disse landene vokser bunkene med kort som må lagres på ubestemt tid. Vi vet pr. i dag ikke når det igjen blir mulig å gjenoppta utsendelsen fra NRRLs kontor. Vi ber derfor om at kort til disse landene ikke sendes NRRL nå.

Som vanlig vil NRRLs kontor være feriestengt i juli måned. Men vi jobber med en løsning slik at vi kan få ekspedert varer kjøpt i NRRLs nettbutikk også i feriemåneden. Dette vil i første omgang gjelde bøker, og kanskje særlig læreboken, som det utsendes mange av i løpet av en vanlig arbeidsuke.

Minner om at gruppenes søknadsfrist for momskompensasjon via NRRL er 1. juli.