Sommerkamp Minne-Aktivitet

Eldre radioamatører husker nok radio-utstyret med navnet Sommerkamp, som var europeiske versjoner av det japanske radio-utstyret Yaesu. Den som sto bak Sommerkamp-utstyret var tyskeren Wolfgang Sommerkamp, som hadde kallesignalet DJ2YJ, og fikk kallesignalet HB9XSO da han flyttet til Sveits. Han ble født 11. september 1933, og ble Silent Key i fjor den 3. september 2021, nesten 88 år gammel.

I denne anledning inviterer DL2AU til et Sommerkamp Minne-Treff hele helgen 10.-11. september, for radioamatører som kan sende og motta med sitt Sommerkamp-utstyr. Hvis dette blir populært, kan dette gjentas årlig den andre helg i september. Aktivitets-frekvensene vil være: 7,101 MHz – 14,301 MHz – 21,301 MHz – 28,301 MHz – og 144,301 MHz.

DL2AU presiserer at dette er IKKE en contest. Møt venner med samme slags radio-utstyr, fortell hva slags Sommerkamp-utstyr du bruker, og når du anskaffet det. Og del gjerne din historie og bilder om dette på Sommerkamp-gruppen på Facebook. Mer info på web: WWW.TINYURL.COM/SOMMERKAMP.