«CQ CQ, jeg søker deg»

LA1TNA Per-Dagfinn melder:

Under «ÅPENT HUS»-arrangementet søndag 7. august klokken 13:30 på Bergen Kringkaster, Grensedalen 59, Erdal på Askøy, viser vi dokumentar-filmen «CQ CQ, jeg søker deg».

I dokumentar-filmen «CQ CQ, jeg søker deg» følger Karoline Finnema en gruppe radioamatører ved Bergen Kringkaster på Askøy. I filmen møter vi Øystein, LA7CFA, som ved hjelp av radio-teknologi prøver å få tak i sin sønn på et skip utenfor kysten av Brasil. Vi får også et innblikk i radioamatørenes samfunns-ansvar, ved opprettelse av nød-kommunikasjon.

«CQ CQ, jeg søker deg» er Karoline Finnema’s avgangsfilm ved master-utdanningen ved Den Norske Filmskolen. Hun er utdannet fotograf, og i filmen utforsker hun bruken av forskjellige typer opptaks-formater, både analoge og digitale. Karoline Finnema vil innledningsvis fortelle om prosjektet.