International Lighthouse & Lightship Weekend (ILLW) 25 år

LA4LN melder:

ILLW avholdes hvert år den tredje hele helgen i august, som blir 20. og 21. august i år, altså 48 timer regnet fra midnatt til midnatt UTC. Og i år er det 25 års jubiléum for denne aktiviteten. Dette er ingen contest, og det er ingen premier for å delta. Mer enn 500 fyr og fyrskip deltar hvert år fra mer enn 40 land, og radio-amatører fra mer enn 90 land deltar, for å oppnå kontakter. Mer info på web: WWW.ILLW.NET. Se først på «Guidelines» i den horisontale meny-linjen øverst på siden. Gratulerer til ILLW for 25-års jubiléet!

I Polen vil det bli feiret 200 års jubiléum for fyret «Rozewie». I den anledning vil flere spesielle stasjoner være i gang i hele august: SN2ØØR, SN2ØØO, SN2ØØZ, SN2ØØE og SN2ØØW. Og under ILLW deltar i tillegg 3Z2ØØLHR og 3Z25ILLW. Stasjonene vil være aktive på 160 meter til 70 centimeter med de fleste modes. Et diplom tilbys for de som får kontakter med disse spesielle stasjonene. Regler for diplomet finnes på web: WWW.TINYURL.COM/SN200-AWARD.