INFO FRA STYRET

Våre naboer på Kongsberg har satt opp ny 70cm DMR/FM-repeater på 434,625 MHz. QTH er ved Haus Sachsen, ca 600 moh. Kallesignal er LA5JR og talegruppe for lokaltrafikk er 242625 på timeslot 2. FM krever subtone 74,4 Hz.

På gruppemøtet i går gikk vi gjennom gruppestasjonen og antennene. Antenneoppsettet er ikke helt komplett, men resten av arbeidet blir gjort i løpet av våren. Det er litt uframkommenlig ennå på grunn av mye snø.  – Det er blitt mye enklere å kjøre gruppestasjonen nå siden all antennesvitsjing er automatisert.

Det er ikke drop-in i påskeuka. Men det blir et ekstra Teknisk kvarter på drop-in 24. april. Da vil LA1ZDA Odd friske opp våre kunnskaper om «Logaritmer og desibel». Det er god kunnskap å ha, spesielt når man diskuterer antenner.

Vi benytter anledningen til å ønske alle en riktig GOD PÅSKE.

Styret
LA8UU, sekretær.