Er du interessert i gammelt radioutstyr?

Drammengruppens mangeårige medlem LA1HLA Bjørn ble Silent Key i juni. Bjørn samlet på radioutstyr av alle slag. Han etterlater seg HF-radioer, 2m/70cm, walkie talkier, kringkastingsmottakere, reiseradioer, masse småutstyr, verktøy og komponenter.  Det er blant annet en del Heathkit HF-radioer.

Merk at det er ingen garanti for at utstyret virker. Bjørn drev stadig og reparerte gammelt utstyr, og noe har nok vært på vent til å bli reparert.

Det blir arrangert Åpent hus i Bjørns QTH på Geithus lørdag 21. september fra klokken 11 til 15. For å gjøre det enkelt blir det verken vanlig salg eller auksjon. Du tar med deg det du synes har en verdi, og du betaler det du synes utstyret er verdt. Inntekten går til de etterlatte. Du kan betale med Vipps eller kontanter.

Adressen er  Folkvangveien 17,  3360 Geithus (like ved Norworld/Sitecom).

73 Drammengruppen av NRRL