RPO-løp på Kongsberg onsdag 9. september – introduksjon for nye deltagere

Radio Orientering Norge RON v/LA6XI melder:

RPO-løp med introduksjon radioorientering for nye deltagere. Kongsberg onsdag 9. sept. Kl 17-18.

Invitasjon til radio orienteringsløp i Kongsberg denne onsdagen med start fra P-plassen ved Kjennerudvannet mellom kl 17 og 18. Det legges opp til introduksjon til aktiviteten, utlån av mottakere og mulighet for alle til å prøve seg i skogen og finne en eller flere poster.
Løpet er i kategori 80 m og det blir 5 poster. Løypa er i luftlengde ca 3.5 km.

Se hjemmesidene til Radioorientering Norge for mer informasjon om radioorientering: https://www.radioorientering.no/hva-er-rpo/

Kongsberggruppen av Norsk Radio Relæ Liga (NRRL) viser også noen andre av radioamatørenes aktiviteter fra P-plassen. det blir HF-radiostasjon med antenner på startplass og det blir grill satt opp med mulighet for grilling pølser.

Talk-in Kongsbergrepeater LA8KR.

Pga Korona-situasjonen ber vi om at drikke og vann tas med av den enkelte.

Kjørebeskrivelse:
Fra Drammen følg E134 mot Kongsberg. Ta av til høyre rett etter bompasseringen før den nye tunellen under Kongsberg (tror det står Gamlegrendåsen på skiltet?). Følg gamle E134 Drammensveien ned mot Kongsberg sentrum. Ta av til høyre ved skilt merket Lurdalen. Følg Lurdalsveien 1,2 km opp og ta til venstre videre mot Lurdalen.

Etter ca. 500 m ta til høyre inn Bomplassveien mot Badeplassen ved Kjennerudvannet.

Arrangør er LA5OQ Christian Dons, tlf 91384130