Har du en 3-seter og 2-seter å donere til gruppa?

Som et miljøtiltak søker LA2D etter noen som har en brukt 3-seter og 2-seter til sofahjørne på gruppelokalet som kan doneres til formålet. Skinn er å foretrekke grunnet slitasje etc. Gruppa er behjelpelig med henting og frakt.
Jan Gunnar LA5JK

Rask dugnad på gruppelokalet onsdag 23. november

Det ble en rask dugnad i møterommet, og mye ble flytta på. Etter 45 minutter var vi ferdig. Det ble gjort plass til ei sofagruppe i det ene hjørnet.

Etter dugnaden er det plass til en 3-seter og 2-seter, kanskje et bord i dette hjørnet.
Plass frigjort foran tavla.
Da vi kom på gruppelokalet denne onsdagen ble vi møtt av snø og dårlig/ikke brøyta parkeringplass. Håper dette blir ordna til neste gang. Men hvis det fryser på når det er sånn, så har vi samme problem som vi har hatt tidligere. Nesten umulig å få parkert.
Det var brøyta inn til inngangen.