Ikke så mange på første drop-in i 2023 – Nye QSL-kort lagt ut

Vi venter på at skal komme flere på første drop-in.
Foto: LA5JK Jan Gunnar

Så er vi igang med et nytt år. Årets første drop-in var i går, 4. januar. Jeg henta LA5JK i Mjøndalen. Veien inn til gruppelokalet var godt brøyta, ikke så verst på parkeringsplassen heller. Først måtte vi hente ved i skjulet. Jan Gunnar fyrte opp i ovnen, med et håp om å få litt varme i et iskaldt lokale. Undertegnede stod for å ordne med kaffe. Heldigvis var det varmt i shacken, så vi tok med oss kaffekoppen inn dit. Vi trodde vi skulle bli de eneste på drop-in denne kvelden, men etterhvert kom Jan og Robin også. Resten av drop-in oppholdt vi oss i shacken. Det var dårlig oppmøte, håper det blir bedre etterhvert. Det var dårlige kjøreforhold, masse snø og delvis ubrøyta veier.

Det er lagt ut nye QSL-kort på gruppelokalet.

LA3JRA Tom