Amatørradiotreff på Verket Scene i MossHei!

Den 20. august er det duket for amatørradiotreff på Verket Scene i Moss. Dørene åpner klokka 0900 for de som har reservert bord for bruktsalg og klokka 11 for øvrige gjester. I tillegg til bruktsalg kommer også Christech til å ha en liten stand med noe utvalg. Varer bestilt på Christech kan leveres denne søndagen. NRRL kommer også med en stand. Det blir salg av kaffe og vafler gjennom hele dagen. Se vedlegg for plakat og program.

Inngang kommer på kr. 50,- og bord til bruktsalg kommer på kr. 100,- per meter. Billetter selges i døra og bordplass bør bestilles på forhånd til morten@verketscener.no. Salen rigges etter forhåndsbestilte bord, så det anbefales å forhåndsbestille.

Arrangører er LB0FI Morten M og Verket Scene i samarbeid med Mossegruppa LA5M.

Jeg hadde satt stor pris på om dere kunne ha informert gruppemedlemmene om dette.

73 de LB0FI Morten