Bra innsats på dugnaden på LA2D lørdag – vedkløyving og lagerrom – første snøfall

Vi var åtte medlemmer som stilte til dugnad på Konnerud kl. 10.00 lørdag 21. oktober 2023. LA4EJA Lars og LA7EIA Erik hadde jobben med å kløyve masse ved. Dermed kunne vedkassa inne i lokalet fylles til randen med tørr, fin ved. Det blir mye lettere for den som skal fyre i lokalet.

LA8IM Hans Jørgen og LA3JRA Tom ble sendt til OBS bygg i Mjøndalen for å kjøpe det som trengtes for å sette opp hyllene.

Vi var fire som holdt på med hyllene i lagerrommet. LA4GHA Roger, LA5JK Jan Gunnar, LA8IM Hans Jørgen og LA3JRA.

Varmtvannsberederen skal også ut, så det blir frigjort mer plass. LA5HX Jan brukte vinkelsliper og LB3BJ Anders begynte å demontere øverst. Det viste seg at det var brukt glassvatt som isolasjon. Berederen vil bli demontert seinere.
LA3JRA Tom