Sommeravslutning LA2D 21. juni kl. 19.00

Grilling

I tradisjonens ånd møtes vi onsdag 21. juni kl. 19.00 til sosial samling utenfor gruppe-lokalet på Konnerud. Hver enkelt tar med det en ønsker å spise/drikke. Kaffe blir som vanlig traktet i møtelokalet.
Grilling blir som før på eget ansvar!
Vi tar hensyn til lokale forhold med hensyn til gressbrann og er ansvarlige. Om været ikke er helt på vår side denne gangen, får vi heller trekke innendørs.
Oppstart Drop-in LA2D etter sommerferien er onsdag 16. august.
Ønsker alle en riktig fin sommer med masse aktivitet på våre amatørbånd.
Jan Gunnar LA5JK

QST-LA2D
Siste QST fra LA2D før sommerferien blir tirsdag 20. juni og oppstart QST etter sommeren blir den tirsdag 15. august. Har noen lyst til å kjøre QST-sendinger fra LA2D i juli, er det bare å ta kontakt med meg. En stor takk til LB3BJ Anders som trenger en feriepause i sommer.
Jan Gunnar LA5JK