Velkommen til Norsk Hammeeting 23. og 24. 2024!

Arrangementet går av stabelen på Thon Congress Gardermoen, rett ved hovedflyplassen 23. og 24 februar 2024. Vi starter opp med noen timer på fredagskvelden, men det er på lørdag det virkelig skjer med aktiviteter i hallen og i foredragsrom. Det er allerede flere spennende leverandører på utstillerlisten.

Vi har forhandlet frem gode priser på hotellrom på Thon Hotel Oslo Airport som ligger under
samme tak som messehallen:

  • En person: 1095 per natt med frokost
  • To personer: 1295 per natt med frokost

Vi ønsker å legge vekt på det sosiale og har lagt forholdene til rette for dette disse dagene. Her
kan dere gå sammen to og to og bestille rimelig dobbeltrom med frokost (kun 649,50 per person
når man deler rom). Kombiner dette med noe godt å drikke og pizza i Brasseri Bassit på kvelden. Her er muligheten stor for også å treffe en og annen radioamatør som du kun tidligere har «møtt på lufta».

Vi avslutter Hammeetingen med en tre retters middag i brasseriet lørdag kveld. Dette finner du mer informasjon om på hjemmesiden vår.

NRRL vil som tidligere stille opp med sin stand med tilhørende arrangementer. Som nok en fordel av å være medlem i NRRL, så vil du få 100 kroner i rabatt på inngangsbilletten.

Det planlegges nå for et bredt foredragsprogram som skulle passe for noen og enhver. Bruktsalg står også på menyen, så rydd opp i shacken og ta med det du måtte ønske å selge. Hvis du forhåndsbestiller inngangsbillett før 1 februar så får du med et salgsbord (hvis du trenger dette) til en verdi av 100 kroner. Da ligger denne med eventuell NRRL rabatt og et ferdig utskrevet
navneskilt og venter på deg i døren, og du slipper den lange køen ved ankomst.

Følg med på www.hammeeting.no eller Facebook for bestilling og mer info. Lurer du på noe? Send en e-post til koordinator@hammeeting.no

Medlemmene av LA2G – Gardermoengruppen står klare til å ta dere imot den siste helgen i februar,  for nok en minnerik helg sammen med andre radiointeresserte. Velkommen !

Med vennlig hilsen
Erik R. Mortensen
Tlf: +47 901 95 006